16.11.2018
Za županski stolček v Ribnici na Pohorju dva kandidata


V Ribnici na Pohorju se na tokratnih lokalnih volitvah za funkcijo župana potegujeta dva kandidata, aktualni župan stranke SD, Srečko Geč, želi nadaljevati mandat. Njegova proti kandidatka pa je Tatjana Marsel, stranke SDS.
Srečko Geč svoja dosedanja dva mandata ocenjuje uspešno, med glavnimi uresničenimi projekti izpostavlja energetsko sanacijo šole z dograditvijo odra, ureditev pitne vode v Ribnici in Josipdolu in ureditev prepoznavenga kulturnega spomenika, drevored v Josipdolu.
Za naslednji mandat pa Srečko Geč napoveduje prizadevanja za dokončanje kanalizacijskega sistema v Josipdolu in obnovo cest v občini, še zlasti na Janževski vrh.
Njegova protikandidatka, Tatjana Marsel, ki jo kandidira stranka SDS, si je izkušnje in poznavanje problematike občine Ribnica nabrala v dveh mandatih kot občinska svetnica. Živi v Josipdolu, kandidra pa zato, ker je mnenja, da je prav večja možnost izbire med kandidati , ker konkurenca bogati občino, pa tudi ker meni, da lahko s svojo aktinostjo prispeva k izboljšanju sedanjega položaja v občini Ribnica.
Prizadevala si bo za večjo prepoznavnost in promocijo turistične destinacije Pohorja, za večje črpanje državnih in evropskih sredstev in za obnovo lokalnih cest. 

IF