Razpisi na Koroškem
 

razpisi


Gradbeno podjetje STANE, z več kot 30 letno tradicijo, zaposli :

  • vodjo gradbišča

  • zidarja ali tesarja ter

  • strojnika težke gradbene mehanizacije.

Družba GVO, gradnja in vzdrževanje telekomunikacijskih omrežij, na območju Koroške zaposli več tehnikov za opravljanje montažnih in vzdrževalnih del na telekomunikacijskem omrežju.

Podjetje WINOA ABRASIV MUTA zaposli več delavcev za večizmensko delo v proizvodnji ter kontrolorja – kemijskega tehnika za enoizmensko delo v končni kontroli.

Podjetje Prislan iz Raven na Koroškem zaposli peskalca in delavca za suhopraškasto barvanje.

PODJETJE SODALIS, d.o.o., Radlje ob Dravi, zaradi novih proizvodnih kapacitet razpisuje prosto delovno mesto PROIZVODNEGA DELAVCA. Zaposlitev bo sklenjena za nedoločen čas, s poizkusnim delom šestih mesecev.

Gradbeno podjetje STANE z več kot 30 letno tradicijo, zaposli za  nedoločen čas vodjo del, zidarja, tesarja in voznika tovornega vozila.

Podjetje Bau partner, pleskarska in zaključna gradbena dela s.p., zaposli dva sodelavca za fasaderska, suhomontažna in druga gradbena dela.

TRO – rezalna orodja, d.o.o. razpisuje prosto delovno mesto skladiščnika.

Podjetje Sonček d.o.o. iz Dravograda zaposli tehnologa lesarstva.

Podjetje Monter Dravograd , zaradi povečanega povpraševanja s strani kupcev in povečanega obsega dela zaposli mehanika, pleskarja na obnovi viličarjev ter ključavničarje, varilce in rezkalce v proizvodnji.

Javno komunalno podjetje Ravne na Koroškem objavlja prosto delovno mesto Vodje finančno računovodske službe.

Podjetje Siencnik trans iz Eberndorfa zaposli voznika tovornjaka oz. avtobusa za lokalni promet na Avstrijskem Koroškem.

PODJETJE SODALIS, d.o.o., Radlje ob Dravi, zaradi novih proizvodnih kapacitet razpisuje prosto delovno mesto PROIZVODNEGA DELAVCA.

Podjetje DARSON d.o.o., iz Šentjanža pri Dravogradu vabi k sodelovanju več delavcev za delo v kovinski industriji.

PODJETJE SODALIS, d.o.o., Radlje ob Dravi, zaradi novih proizvodnih kapacitet razpisuje prosto delovno mesto proizvodnega delavca.

Podjetje CIMOS d.d. v tovarni Vuzenica zaposli delavca za delo v proizvodnji, prav tako zaposli električarja in sodelavca v oddelku tehnologije.

Podjetje Proton- Lok d.o.o. vabi k sodelovanju več sodelavcev pri izdelavi in vgradnji cevnih zračnih pošt.

WINOA ABRASIV MUTA zaposli delavca za delo v proizvodnji za večizmensko delo ter administratorja v sektorju zagotavljanja kakovosti.

Avto center Ravne vabi v svojo ekipo novega sodelavca ali sodelavko za prodajo novih vozil in opravljanja sorodnih nalog.

Podjetje SLATIN d.o.o. iz Raven na Koroškem, išče več monterjev ali več samostojnih montažnih skupin za montažo stavbnega pohištva.