Lokalne novice

Rok Smonkar: Iz Josipdola med kuharske zvezde

Rok Smonkar: Iz Josipdola med kuharske zvezde

Karierni in zaposlitveni sejem 2025

Mateja Kotnik

Za velike dosežke ni pomembno, kdo si in od kod prihajaš, pač pa, koliko truda, volje in strasti vložiš v svoje delo. Dokaz za to je zgodba Roka Smonkarja. Čeprav prihaja iz Josipdola - manjšega kraja v občini Ribnica na Pohorju, ga to ni oviralo na njegovi uspešni kuharski poti.

 

Prispevek Tjaše Pečovnik: 

 

/Portals/0/posnetki/Novinarji posnetki/Rok Smonkar_1.mp3?ver=JDZ3T7-DC3GMb6ifSmolXA%3d%3d

 

Prejšnja novica Kadrovske štipendije na Koroškem: letos jih je na voljo 86
Naslednja novica Poklic, ki izginja: Jože Škafar, zadnji čevljar na Koroškem
 
  • Nazaj na vrh