03.08.2021
V petek se pričenjajo Vuzeniški dnevi

Od 6. do 15. avgusta bo Vuzenica v znamenju 27. Vuzeniških dni, kar obeta pestro dogajanje ob občinskem prazniku občine Vuzenica. Velik interes za klasičen prireditveni koncept „Za vsakogar nekaj – tudi za vas „,so tudi tokrat izrazila domača društva, pa tudi drugi sodelujoči, tako da je preko 40 prireditev v omenjenem desetdnevnem dogajanju. Prvič pa jih lani ob epidemiji ni bilo. Več pa župan občine Vuzenica, Franjo Golob:

V Vuzenici bo torej živahno, vsebine so raznolike, od verskih, kulturnih, športnih, zabavnih in sejemskih, vse so brez vstopnin, velikega šotora pa v športnem parku ne bo, zabavno – glasbene prireditve bodo v športnem parku na prostem, v primeru dežja se bodo odvijale v prenovljeni telovadnici v Osnovni šoli. Direktorica TIC Vuzenica, Senta Lorenci – Kričej:

Zabavno dogajanje bodo popestrili Nuša Derenda in Dejan Dogaja, Mambo Kingsi, Dejan Vunjak in Brendijeve Barabe, Big Banda Radlje s solistom Juretom Puklom in skupino Grooveland ter ansamblom Falant ob zaključku letošnjih Vuzeniških dni.