28.11.2019
Smučarska sejma v naših krajih

Ko bodo konec tedna temperature nekoliko padle, bo tudi bolj zadišalo po snegu, saj bodo ponekod že začeli zasneževati smučišča.

Ni pa to edini znanilec prihajajoče smučarske sezone; v Slovenj Gradcu bodo letos tudi pohiteli s sejmom rabljene smučarske opreme, ki bo že ta konec tedna na novi lokaciji, pred Rovando centrom v bližini slovenjgraške obvoznice . Organizirata ga smučišče Kope in smučarska šola Nitro s Kop. Na sejmu rabljene opreme bodo kupcem na voljo smuči, snežne deske, smučarski čevlji, snowboard čevlji, palice, čelade in drsalke.

Oddaja opreme v komisijsko prodajo bo potekala v petek od 17. do 20. ure. Nakup opreme na sejmu bo potekal v soboto 30.novembra in v nedeljo 1. decembra od 9. do 18. ure. Vračilo neprodane opreme prodajalcem bo od 18. do 20. ure v nedeljo.

Drugi sejem rabljene smučarske opreme bo sredi decembra na Prevaljah, bolj natančno, potekal bo v soboto 14. in nedeljo 15. decembra v telovadnici osnovne šole Franja Goloba Prevalje. Tudi tam organizira komisijsko prodajo že preizkušena ekipa športnega kluba Čebela.