03.03.2020
Hiša Ančka je prvi butični hotel na Koroškem

Hiša Ančka v Slovenj Gradcu se je te dni preimenovala v Boutique hotel****.

Kot prvi tovrstni hotel na Koroškem bodo delovanje in  ponudbo še naprej razvijali v smislu Ančkinega slogana "Kjer je doma užitek in počitek".

Ob zaključku prenove 218 let starega objekta z dolgoletno furmansko tradicijo uvajajo veliko novosti, s katerimi bi se radi še bolj približali pričakovanjem v smislu butičnosti, vendar na gostu čim bolj dostopen in prijazen način. V kletnih prostorih so dokončali gradnjo lastne pralnice, pred kratkim pa tudi zelo lepo urejenega wellness-a  s savnami, vodno posteljo in whirpoolom, kjer se lahko v paru ali večji družbi sprostite, spočijete in naberete novih moči ter idej. Prav tako so v ponudbo vključili zdrave, sveže, hladno stisnjene sadne in zelenjavne sokove. Naslednja pomembna novost je preoblikovanje kavarne v Juicy, Wine & Champagne bar, kjer želijo razvijati kulturo pitja vina in  gostom približati vrhunske slovenske vinarje z izbrano ponudbo vin in penin na kozarec. In nazadnje izpostavljajo še novitete, ki jih je njihov chef Gašper Kačičnik z ekipo  pripravil v kuhinji. Gašper se jete dni uvrstil tudi v Kuharsko olimpijsko reprezentanco Slovenije, kamor sprejmejo le najbolj nadarjene mlade chefe. Za goste, ki si doma nimajo časa pripraviti zajtrk so med 8. in 11.uro uvedli brunch. Prav tako tudi letos sodelujejo na Tednu restavracij, jedilnik je že pripravljen, vendar bo še kak teden skrivnost.

KV