22.06.2020
Počitnice na Ravnah bodo tudi ob bazenu


 

Plavalni klub Fužinar Ravne organizira aktivno preživljanje počitnic ob bazenu za otroke. Program je namenjen otrokom od 4. do 11. leta starosti. Sestavljen je iz različnih tematskih in ustvarjalnih delavnic, plavalnega tečaja in drugih športnih aktivnosti, ki so prilagojene vremenskim razmeram. Dnevno bodo poskrbeli za dva obroka, malica in toplo kosilo.

Program bo potekal v sedmih tedenskih terminih od 6. julija do 21. avgusta, med 7. in 16. uro. Cena petdnevne animacije znaša 90 evrov. Prijave že sprejemajo na spletni strani plavalnega kluba Fužinar ali telefonsko. Animacije bodo izvedli , če bo prijavljeno vsaj 7 otrok za posamezni teden.

Otroci za nemoteno izvajanje programa potrebujejo dvoje kopalk, brisačo ali dve, pokrivalo za zaščito glave pred soncem, kremo za sončenje z visokim zaščitnim faktorjem, natikače in kopalni plašč ter vrečo za mokre stvari.

Za starejše otroke pa bo ravenski bazen zanimiv tudi individualno , saj tudi letos občine Mežica, Prevalje in Ravne subvencionirajo kopalne karte za osnovnošolce.

Poleg tega pa na športi zvezi zbirajo podatke o aktivnem preživljanju prostega časa v nekaterih športih dejavnostih, saj bodo nekateri klubi posamezna vadišča za šolarje odprli tudi preko počitnic.