21.07.2020
5. razpis za najboljšo podjetniško idejo

Regijska razvojna agencija iz Dravograda je razpisala že 5. podjetniški natečaj, s katerim želijo v Mrežnem podjetniškem inkubatorju Koroška poiskati posameznike in ekipe, ki imajo inovativne in tržno zanimive poslovne ideje in strast do tega, da ideje tudi uresničijo.

Pri tem ni pomembno, ali imajo idejo zaenkrat samo še "v glavi" ali pa jo že dejansko uresničujejo. Prijava je omogočena tako potencialnim podjetnikom kot tudi podjetjem, ustanovljenim po 1. 1. 2019. Končni cilj je nastanek novih podjetij ter njihova rast in razvoj.

Prijaviteljem se odpira možnost, da dobijo celovito podporo pri uspešni realizaciji poslovne ideje in sicer preko MPIK mentorskega oziroma svetovalnega programa, MPIK podjetniške šole ter ostalih podpornih storitev. Na voljo so tudi zelo bogate praktične nagrade v vrednosti več kot 18.000 €, ki jih podelijo trem najboljšim idejam. Preko ocenjevanja ideje s strani izkušenih strokovnjakov dobijo izvrstne povratne informacije in napotke za njeno nadgradnjo, najboljši prijavitelji bodo deležni promocije preko medijskih prispevkov, člankov ter drugih kanalov, prijava na natečaj je tudi zvrstna odskočna deska za prijavo na razpis P2 Slovenskega podjetniškega sklada, ki omogoča subvencije do 54.000 € na podjetje.

Rok za prijave je 30. september letos, prijavni obrazec je objavljen na spletni strani mežnega podjetniškega inkubatorja Koroška.