24.07.2020
Zveza športnih društev Ravne pripravlja športne aktivnosti pod motom Hura, prosti čas

Zveza športnih društev Ravne na Koroškem v sodelovanju s klubi in društvi tudi letos pod motom Hura , prosti čas, v času počitnic pripravlja različne športne aktivnosti za otroke iz občine Ravne. Sredstva pridobljena na razpisu Fundacije za šport omogočajo, da je večina programov brezplačnih.

Nekatere aktivnosti so se odvijale že konec junija in v začetku julija, nekaj jih še prihaja.

Tako badmintonski klub Karizma naslednji teden, torej od 27. do 31. julija v večnamenski dvorani v Kotljah brezplačano organizira učenje badmintonske igre , vsak dan od 9.30 do 11.30 ure.

Namiznoteniški klub Fužinar Interdiskont bo svojo dvorano dal brezplačano na razpolago otrokom v tednu od 24. do 28.avgusta.

Društvo tabornikov bo 20. avgusta pripravilo pohod na Obretanovo, 24. avgusta na igrišču na Javorniku taborniško popoldne , isti dan taborniško popoldne še pred trgovino Tuš v trgu.

Največ aktvnosti pa ima plavalni klub Fužinar ,ki od 6. julija do 21. avgusta izvaja tedenske programe za otroke od 4. do 11. leta starosti ,združeno s tečajem plavanja, animacijo in drugimi aktivnostmi ter dvema obrokoma dnevno v času programa. Cena je 90 evrov na teden. Doslej so izvedli program za dve skupini, za naslednji teden imajo še prosta mesta. Program izvajajo ob najmanj sedmih udeležencih, upajo na zasedbo mest, saj aktivnosti prilagajajo vremenu, prijave pa sprejemajo na številki 040 712 352.