01.09.2020
V Kulturnem domu Pliberk pripravljajo nov gledališki abonma

V začetku oktobra se bo Kulturnem domu Pliberk pričel nov niz uprizoritev v okviru gledališkega abonmaja „Pogled dlje“ , če bodo seveda okoliščine koronakrize to omogočile. V Kulturnem domu je dovolj prostora, da lahko zagotovijo vsem abonentkam in abonentom kulturni užitek v varnih okoliščinah.

V minuli sezoni so zaradi ukrepov zvezne vlade odpadle kar tri predstave. Zato so za lanske abonente ceno abonmaja zmanjšali za polovico , tako, da bo bo za odrasle stal le 35 namesto 70 €, za dijake, študente in upokojence pa 25 € namesto 50 €, za nove anbonente to seveda ne velja.

V novi sezoni, ki bo potekala od oktobra do maja ponujajo šest predstav najbolj eminentnih slovenskih gledaliških hiš in sicer predstave Nova rasa – Slovenskega narodnega gledališča Drama, Ljubljana, Očiščenje – Slovenskega ljudskega gledališče Celje, Šola za žene – Sng Maribor, Thomas Bernhard – Je Viktor Polnori nor?, Teatra Šentjanž, koprodukcijo celjskega in kranjskega gledališča Rajzefiber in predstavo Luna park – Mestnega gledališča Ptuj.

Kot vsako leto boste tudi letos abonenti prejeli gledališki zvezek z natančnejšimi opisi uprizoritev po pošti. V Slovenski prosvetni zvezi bi se veselili, če bi se zopet videli na predstavah abonmaja „Pogled dlje“, četudi pod malenkostno težjimi pogoji.