23.09.2020
Do 30.9 2020 odprt 5. MPIK natečaj

 

Še dober teden je na strani RRA Koroška odprt 5. Javni MPIK natečaj, katerega namen je poiskati posameznike in ekipe, ki imajo tržno zanimive inovativne poslovne ideje ter željo, da te ideje tudi uresničijo.

Če imate svojo poslovno idejo, in je nikakor ne spravite v svet, vam zdaj pomoč ponujajo na RRA Koroška, kjer imajo  odprt javni natečaj za najboljše poslovne ideja. Že peto leto zapored namreč RRA Koroška vabi potencialne nove podjetnike in tiste, ki so svoje podjetje odprli po 1. januarju lansko leto, da se z novimi in inovativnimi idejami, prijavijo na natečaj, katerega produkt je nastanek novih podjetij ter njihova rast in razvoj. Ob enem pa tudi  krepitev podjetniške kulture, ustvarjalnosti, podjetnosti in inovativnosti.

Z MPIK Natečajem želijo v Mrežnem podjetniškem inkubatorju Koroška poiskati posameznike in ekipe, ki imajo inovativne in tržno zanimive poslovne ideje. Predvsem pa strast do tega, da ideje tudi uresničijo! Pri tem ni pomembno, ali imate idejo za enkrat samo še "v glavi" ali pa jo že dejansko uresničujete. Prijava je omogočena tako potencialnim podjetnikom kot tudi podjetjem, ustanovljenim po 1. 1. 2019. 

Končni cilj je nastanek novih podjetij ter njihova rast in razvoj. Ob tem pa krepitev podjetniške kulture, ustvarjalnosti, podjetnosti in inovativnosti.

S prijavo se odpira možnost, da posamezniki dobijo celovito podporo pri uspešni realizaciji poslovne ideje in sicer preko MPIK mentorskega / svetovalnega programa, MPIK podjetniške šole (pridobitev ključnih poslovnih veščin in znanj) ter ostalih podpornih storitev v okviru MPIK. Na voljo so tudi zelo bogate praktične nagrade v vrednosti več kot 18.000 €. Preko ocenjevanja ideje s strani izkušenih strokovnjakov bodo prijavljeni in izbrani kandidati dobil izvrstne povratne informacije in napotke za njeno nadgradnjo. Najboljši prijavitelji bodo deležni promocije preko medijskih prispevkov, člankov ter drugih kanalov,

Prijava na MPIK Natečaj je izvrstna odskočna deska za prijavo na razpis P2 Slovenskega podjetniškega sklada, ki omogoča subvencije do 54.000 € na podjetje.