Razpisi na Koroškem
 

razpisi


Podjetje Feniks d.o.o. Slovenj Gradec, s 30-letno tradicijo na področju opremljanja sodobnih robotiziranih hlevov na območju celotne Slovenije, vabi v svoj kolektiv nove sodelavce.

Podjetje Monter iz Dravograda, zaradi povečanega obsega dela na obnovi viličarjev zaposli 3 mehanike.

PODJETJE SODALIS, d.o.o., Radlje ob Dravi, razpisuje dve prosti delovni mesti v proizvodnji in sicer za PROIZVODNEGA INŽENIRJA ter PROIZVODNEGA DELAVCA.

Gradbeno podjetje Slemenšek d.o.o. razpisuje eno prosto delovno mesto VOZNIK TOVORNEGA VOZILA.

Podjetje Kolding d.o.o. Prevalje zaposli ključavničarja - monterja.

Podjetje PISNIK, d.o.o. iz Vuzenice  zaposli šoferja z vozniškim dovoljenjem B kategorije.

Podjetje Miheu, termična in strojna obdelava kovin d.o.o. iz Šentjanža pri Dravogradu, objavlja prosto delovno mesto delavca v strojni obdelavi kovin.

FORI Skupina d.o.o. vabi k sodelovanju kandidate za delo na različnih delovnih mestih v procesu proizvodnje in obdelave izdelkov iz kovine in plastike za avtomobilsko industrijo v Slovenj Gradcu ali Velenju.

Podjetje Tesnila GK s Prevalj, ki se ukvarja s proizvodnjo izdelkov iz gume, išče delovne, ambiciozne in motivirane sodelavce za zaposlitev na delovnem mestu posluževalec strojev.

Podjetje HANCMAN d.o.o. - proizvodnja stavbnega pohištva, razpisuje prosto delovno mesto  tehnologa v pripravi proizvodnje.

STANE gradbeno podjetje d.o.o. s 30-letno tradicijo za nedoločen čas zaposli vodjo gradbišč oziroma vodjo projektov, več zidarjev in tesarjev ter pomožne gradbene delavce.