22.05.2019
Sprejem za rokometaše RK Slovenj Gradec 2011


V sredo zvečer ob 18. uri bo veselo na Trgu svobode v Slovenj Gradcu, ko bo sprejem za člansko ekipo rokometašev Rokometnega kluba Slovenj Gradec 2011, ki so svoja športna prizadevanja in dosežke sezone kronali z uvrstitvijo v 1. A državno rokometno ligo.

Ob osvojitvi državnega pokala v 1.B ligi jim je sprejem pripravila Mestna občina Slovenj Gradec in župan Tilen Klugler, zato bo na Trgu svobode zagotovo zelo veselo vzdušje. Predsednik Rokometnega kluba Slovenj Gradec, Samo Lampret je pri tem dejal, da je za slovenjgraškimi rokometaši fantastična sezona, saj so se v 1. državno rokometno ligo uvrstili tudi mladinci in občani, ki se bodo udeležili sprejema bodo fantom s tem dali še večji zagon.

Tudi pričakovanja Rokometnega kluba in rokometnih navdušencev so velika, nova sezona v 1. A ligi pa za vse velik izziv. Pričakujejo, da se bo sprejema udeležilo veliko občanov, ki so njihovi navijači, ki bodo počastili tako člane Rokometnega kluba Slovenj Gradec kot mladince , ki bodo nove točke prihodnjo sezono osvajali v prvi državni rokometni ligi.

IF