Osmrtnice
 

 


osmrtnice


Umrla je MARIJA - MARICA KOGELNIK, z Dobrove 20 v Dravogradu. Pogreb bo v četrtek, 3. decembra, v ožjem družinskem krogu, na pokopališču Črneče.

 

Umrl je MARTIN HRANJEC, iz Šentjanža 128. Pogreb bo v torek, 1. decembra, v ožjem družinskem krogu, na pokopališču Šentjanž.

 

Umrl je EGIDIJ ŽVIKART, iz Šentjanža 55.

Pogreb bo v ožjem družinskem krogu, v ponedeljek, 30. novembra, na pokopališču Šentjanž.

 

Umrla je URŠKA ŽAGAR, z Raven na Koroškem,. nazadnje stanujoča v Ameriki, kjer so se od nje poslovili najožji družinski člani.

 

 

Umrl je IVAN BOŠNIK, s Šolske ulice 15 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v družinskem krogu.

 

Umrl je PETER PLANINŠEC, s Prečne ulice 3 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v družinskem krogu.

 

Umrla je ANA JUVAN, po domače GRBĺŠKA ANČKA, iz Zgornjega Razborja. Pogreb bo v četrtek, 26. novembra, ob 13. uri, v ožjem družinskem krogu na pokopališču v Razborju. Do pogreba bo ležala na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je STANISLAV HODNIK, z Legna 18 v Šmartnem. Pogreb bo v družinskem krogu.

 

Umrla je MARIJA KARLIN, s Pavčkove ulice 10 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v družinskem krogu.

 

Umrla je ANTONIJA NABERNIK - starejša, po domače VENIŠKA TONČKA, z Legna 113. Pogreb bo v družinskem krogu.

 

Umrla je ANTONIJA NABERNIK - starejša, po domače VENIŠKA TONČKA, z Legna 113. Pogreb bo v družinskem krogu.

 

Umrl je JOŽEF HANJŽE, z Meže 154 A v Dravogradu. Pogreb bo v ožjem družinskem krogu na pokopališču Dravograd. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

Umrl je IVAN PEČOLER, iz Dobrove pri Dravogradu 10, Črneče. Pogreb bo v ožjem družinskem krogu na pokopališču Črneče.

 

Umrl je ANTON ODER, iz Mislinje, Šentlenart 49. Pogreb bo v soboto, 21. novembra, ob 14. uri, v ožjem družinskem krogu, na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je JUSTINA KOLETNIK, z Levstikove ulice 13 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v družinskem krogu.

 

Umrla je ANTONIJA SVETINA, po domače FALINTOVA TONČKA, z Legna 162. Pogreb bo v družinskem krogu.

 

Umrla je ANA KAŠNIK iz Dravograda, Podklanc 26. Pogreb bo v ožjem družinskem krogu, v četrtek, 19. novembra, ob 12. uri, na pokopališču Dravograd. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje pred poslovilno vežico.

Umrla je JUSTINA ŠKRATEK, iz Dravograda, Pod gradom 52. Pogreb bo ožjem družinskem krogu, v sredo, 18. novembra, ob 14. uri, na pokopališču Dravograd.

 

Umrl je IVAN KNEZ, Tomšičeva ulica 14, Slovenska Bistrica. Pogreb bo v ožjem družinskem krogu, v ponedeljek, 23. novembra, ob 12. uri, na pokopališču na Pernicah. Žara bo v cerkvi na Pernicah, na dan pogreba od 10. ure dalje.

 

Umrla je MARIJA POTOČNIK, iz Mislinje, Na Vasi 7, nazadnje stanujoča v Domu Zimzelen v Topolšici. Pogreb bo v ponedeljek, 16. novembra, ob 15. uri, v ožjem družinskem krogu, na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.