Osmrtnice
 


osmrtnice


Umrla je AVGUSTINA WANKMÜLER, Pod gradom 26, Vuzenica.

Pogreb bo v soboto, 6. marca, ob 12. uri, v ožjem družinskem krogu na pokopališču

Muta – Vuzenica. Pokojna bo ležala na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je ANTON JEROMEL, iz Mislinjske Dobrave 100. Pogreb bo v družinskem krogu.

 

Umrl je LOVRENC ROBIN, iz Pameč 241 A. Pogreb bo v družinskem krogu.

 

Umrla je LIDIJA KAŠNIK, iz Dovž pri Mislinji. Pogreb bo v sredo, 24. februarja, ob 15. uri, v ožjem družinskem krogu, na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je VIKTOR OŠLOVNIK, po domače ŠTRUČEV FIKA, iz Otiškega Vrha 75, Šentjanž. Pogreb bo v ožjem družinskem krogu, v sredo, 24. februarja, na pokopališču Sveti Peter na Kronski gori, Šempeter. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

 

Umrl je ANTON HERGA, z Raven na Koroškem, Trg Svobode 14. Pogreb bo v ožjem družinskem krogu, v sredo, 24. februarja, ob 14. uri, na pokopališču Barbara. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba od 12. ure dalje.

 

Umrla je ANA CAFUTA, s Šmarške ceste 5 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v družinskem krogu.

 

Umrla je JOŽEFA REBERNIK, iz Slovenj Gradca, Pod gradom 50. Pogreb bo v družinskem krogu.

 

Umrl je LEOPOLD ROŠER - starejši, iz Mislinje, Na Vasi 23. Pogreb bo v petek, 19. februarja, ob 15. uri, v ožjem družinskem krogu, na pokopališču v Šentflorjanu. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je FERDINAND GNAMUŠ, z Goriškega vrha 44 v Dravogradu. Pogreb bo v četrtek, 18. februarja, v ožjem družinskem krogu, na pokopališču Dravograd.

 

 

Umrl je LOVRENC FILIP, z Raven na Koroškem, Javornik 54. Pogreb bo v ožjem družinskem krogu, na pokopališču Barbara.

 

Umrl je FRANC ČERENAK, iz Kotelj, Podgora 11 A. Pogreb bo v ožjem družinskem krogu na pokopališču Barbara.

 

Umrla je JOŽEFA MARTINC - PUŠNIKOVA MAMA, iz Završ nad Mislinjo. Pogreb bo v ponedeljek, 15. februarja, ob 15. uri, v ožjem družinskem krogu na pokopališču v Završah. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je ANGELA POGOREVC, s Tolstega vrha pri Mislinji. Pogreb bo v petek, 12. februarja, ob 15. uri v ožjem družinskem krogu, na pokopališču v Šentflorjanu. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je JOŽICA JEHART, iz Šmartna 196 A. Pogreb bo v družinskem krogu.

 

Umrl je NIKO MITHANS, s Pohorske ceste 27 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v družinskem krogu.

 

Umrl je STANKO ŽOLGER, iz Mislinjske Dobrave 42 B. Pogreb bo v družinskem krogu.

 

Umrl je Alojz Pantner, po domače Krištanov Lojzek iz Završ nad Mislinjo. Pogreb bo v torek 9. februarja ob 15. uri na pokopališču v Završah.Pokojni bo ležal na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilnivežici.

Umrl je IVAN SORŠAK, iz Celjske ceste 98, Slovenj Gradec. Pogreb bo v četrtek, 4. februarja, ob 14. uri, v ožjem družinskem krogu na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je ALOJZ ROTOVNIK, z Viča 26 A, v Dravogradu. Pogreb bo v sredo, 3. februarja, v ožjem družinskem krogu, na pokopališču Dravograd.