Osmrtnice
 


osmrtnice


Umrl je PAVEL KOTNIK po domače pri KANOVNIKU.

Pogreb bo v ponedeljek, 19. julija ob 12. uri na pokopališču Črneče. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je IVAN LUKMAN iz Majstrove ulice 4, Slovenj Gradec.

Pogreb bo v petek, 16. julija ob 13. uri v družinskem krogu na pokopališču v Starem Trgu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je JOŽEF VODONČNIK iz Golavabuke 16b, Šmartno.

Pogreb bo v ponedeljek, 12. julija ob 15. uri v družinskem krogu na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je EDVARD PARADIŽ iz Trga 42, Prevalje.

Pogreb bo v petek, 9. julija ob 15. uri na pokopališču Barbara. Žara bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je HELENA ŽUPANC iz Trga 4. Julija 11, Dravograd.

Pogreb bo v četrtek, 8. julija ob 12. uri na pokopališču v Starem Trgu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je AUGUŠTIN SLEMENIK iz Mislinjske Dobrave 18, Šmartno.

Pogreb bo v torek, 6. julija ob 15. uri v na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Po hudi bolezni je umrla SONJA PARADIŽ iz Elektrarniškega naselja 19, Vuzenica.

Pogreb bo v ponedeljek, 28. junija ob 12. uri v ožjem družinskem krogu na pokopališču Muta - Vuzenica. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je URŠKA DROFELNIK iz Partizanske poti 9, Slovenj Gradec .

Pogreb bo v petek, 25. junija ob 12. uri v družinskem krogu na pokopališču Stari trg. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je BRANKO BOŽIČ, stanujoč Sveti Duh 10a, Dravograd.

Pogreb bo v soboto, 26. junija ob 15.30 uri na pokopališču Dravograd. Žara bo na dan pogreba od 14. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

 

Umrl je PETER RANC, po domače pri Petriju iz Zelen brega 10, Ravne na Koroškem.

Pogreb bo v četrtek, 24. junija ob 17. uri na pokopališču Barabara. Pokojni bo na dan pogreba od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je ELIZABETA JEVŠEK iz Libeliške Gore 45, Libeliče .

Pogreb bo v petek, 18. junija ob 14. uri na pokopališču Libeliče. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je ANTONIJA KUMAR po domače Pistoška Tončka iz Podgorja 105.

Pogreb bo v petek, 18. junija ob 16. uri na pokopališču v Podgorju. Žara bo na dan pogreba od 14. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je OTO MLINŠEK iz Brd 10d, Šmartno.

Pogreb bo v torek, 15. junija ob 13. uri na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je MIROSLAV MIHELIČ iz Josipdola 49, Ribnica na Pohorju, nazadnje stanujoč v
Stuttgartu. Pogreb bo v četrtek, 10. junija ob 12. uri v na pokopališču Ribnica na Pohorju. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

 

Umrla je ŠTEFKA LUŠNIC po domače Kovačeva bica iz Gornjega Doliča.

Pogreb bo v petek, 28. maja ob 16. uri na pokopališču v Šentflorjanu. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je ORFEJ BREZNIK iz Starega trga 267a, Slovenj Gradec. Pogreb bo v četrtek 27. maja ob 13. uri na pokopališču na Selah. Žara bo od 11.ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci sveče hvaležno odklanjajo.

 

Umrl je MARTIN STRMŠEK iz Robindvora 7, Dravograd.

Pogreb bo v ponedeljek, 24. maja ob 16. uri v ožjem družinskem krogu na pokopališču v Dravogradu. Žara bo na dan pogreba od 14. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je SONJA ROBIN iz Pameč 240 B.
Pogreb bo v četrtek, 20. maja ob 13. uri na pokopališču v Pamečah. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je RIHARD KOZJAK iz Srednjega Doliča.

Pogreb bo v ponedeljek, 17. maja ob 17. uri v ožjem družinskem krogu na pokopališču v Šentflorjanu. Žara bo na dan pogreba od 15. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je FRANC- FERI MADJAR iz Avstrije, Fliederweg 12, Stranzendorf.

Pogreb bo v sredo, 5. maja ob 12. uri v ožjem družinskem krogu na pokopališču Stari trg. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.