Osmrtnice
 

 


osmrtnice


Umrla je JOŽICA SMRTNIK, rojena OBERŠ, iz Glimakre, nazadnje stanujoča na Švedskem. Pogreb bo v sredo, 29. maja ob 13.ih, na pokopališču Glimakra na Švedskem.

 

Umrl je MARJAN APAČNIK, po domače ŠTEFLNOV MARJAN, iz Starega trga 276. Pogreb bo v ponedeljek, 27. maja, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v ponedeljek od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je ANGELA SKUTNIK, iz Dravograda, Bukovje 30. Pogreb bo v petek, 24. maja, ob 15.ih, na pokopališču Sveti Peter na Kronski gori, Šempeter. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je JOŽEFA KRAJNC, rojena BRICMAN, iz Mislinjske Dobrave 22. Pogreb bo v četrtek, 23. maja, ob 16.ih, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo v četrtek od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je MARIJA JUVAN, po domače RŠTOVNIKOVA, iz Spodnjega Razborja. Pogreb bo v soboto, 18. maja, ob 13.ih, na pokopališču v Razborju. Odhod od domače hiše, kjer pokojna leži do pogreba, bo ob 12.30 uri.

Umrl je IVAN LAHOVNIK, iz Podkraja 4, Ravne na Koroškem. Pogreb bo v petek, 17. maja, ob 15.30, na pokopališču v Kotljah. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba od 11. ure dalje.

 

Umrla je BERTA KRESNIK, z Legna 143 v Šmartnem. Pogreb bo v soboto, 18. maja, ob 14.ih na pokopališču v Šmartnem. Žara bo v petek od 17. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je JANEZ STERKUŠ, iz Šmartna 145. Pogreb bo v četrtek, 16. maja, ob 15.30, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo v četrtek od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je IVAN MATKO, iz Slovenj Gradca, Pot ob Homšnici 7. Pogreb bo v četrtek, 16. maja, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v četrtek od 13. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je ANTONIJA ČAS, po domače MAROVŠEKOVA TONČKA, iz Turiške vasi 2. Pogreb bo v petek, 17. maja, ob 15.ih, na pokopališču v Šmartnem. Do pogreba bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici, v četrtek od 12. ure dalje. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

 

Umrla je TEREZIJA PEPEVNIK - HROVATOVA TEREZIJA, iz Kotelj 1 A. Pogreb bo v četrtek, 9. maja, ob 15.ih, na pokopališču v Kotljah. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je ALOJZ VELCL, z Ronkove ulice 9 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v petek, 10. maja ob 13.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v petek od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrl je FELIKS PAJNIK, z Raven na Koroškem, Koroški Selovec 13. Pogreb bo v torek, 7. maja, ob 16.ih, na pokopališču Barbara. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba od 11. ure dalje.

Umrla je ANA VEHOVEC, rojena GRIL, s Kopališke ulice 30 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo jutri v petek, 10. maja, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu.

Žara bo jutri od 12. ure dalje v tamkajšni poslovilni vežici.

Umrl je LOJZE REBERNIK, s Spodnjega kraja 38, na Prevaljah. Pogreb bo v soboto, 4. maja, ob 14.30, na pokopališču Dravograd. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je ŠTEFANIJA MATIČKO, z Goriškega vrha 18 v Dravogradu. Pogreb bo v četrtek, 2. maja, ob 10.ih, na pokopališču Ojstrica. Žara bo jutri v sredo, od 10. ure dalje v poslovilni vežici Dravograd. Odhod na pokopališče Ojstrica bo na dan pogreba ob 9.30 uri.

 

Umrla je MARIJA LESJAK, po domače PERŠETOVA BICA, z Raven na Koroškem, Zelen Breg 22. Pogreb bo v petek, 3. maja, ob 15.ih, na pokopališču Barbara. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba od 11. ure dalje.

 

Umrla je MAGDALENA KOROŠEC, po domače SVEČEVA MAMA, iz Podgorja 48. Pogreb bo v sredo, 1. maja, ob 13.ih, na pokopališču v Podgorju. Žara bo v torek, od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je DANICA REPNIK – VODNIK, z Mladinske ulice 2, v Mariboru. Pogreb bo v petek, 3. maja, ob 16.ih, na pokopališču Muta – Vuzenica. Sveta maša bo uro pred pogrebom. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici na dan pogreba, od 14. ure dalje.

Umrl je ANTON PIRNAT, iz Mislinjske Dobrave 46. Pogreb bo v četrtek, 2. maja, ob 15.ih, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo v četrtek od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.