Osmrtnice
 

 


osmrtnice


Umrl je ERVIN JOŽEF WLODYGA, z Maistrove ulice 7 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v četrtek, 14. novembra, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

 

Umrl je STANISLAV PLEVNIK, iz Slovenj Gradca, Francetova ulica 27. Pogreb bo v sredo, 13. novembra, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je MATEVŽ KRESNIK, z Libeliške gore 5 A. Pogreb bo v torek, 12. novembra, ob 16.ih, na pokopališču v Libeličah. Žara bo v ponedeljek, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je RUDOLF KOZAMURNIK, iz Starega trga 269 A. Pogreb bo v ponedeljek, 11. novembra, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v ponedeljek od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

 

Umrla je JOŽEFA BOŽIČ, z Raven na Koroškem, Tolsti vrh 18, po domače PRI ZAGERŠNIKU. Pogreb bo v soboto, 2. novembra, ob 14.ih, na pokopališču Barbara. Do pogreba bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba od 10. ure dalje. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je MARIJA SLEMENIK, rojena STOJAN, z Legna 132. Pogreb bo v torek, 5. novembra, ob 15.30 na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba, od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je TEREZIJA JEROMEL, z Vrunčeve ulice 5, v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v soboto, 2. novembra, ob 13.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v soboto od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je STANISLAVA HOJAN, rojena KRAJNC s Tomšičeve 51 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v četrtek, 31.oktobra, ob 12.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo v četrtek od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

 

Umrla je PAVLA BRICMAN, iz Svetega Danijela 92, v Trbonjah. Pogreb bo v sredo, 30. oktobra, ob 12.45, na pokopališču Trbonje. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Sveta maša bo v farni cerkvi Trbonje ob 12. uri.

Umrl je MAKSIMILIJAN ŽIGART, z Goriškega vrha 57 E, v Dravogradu. Pogreb bo v sredo, 30. oktobra, ob 15.ih, na pokopališču Dravograd. Žara bo na dan pogreba od 9. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je ANTONIJA VERNEKAR, iz Libelič, Gorče 12, po domače PRI JANEŽU. Pogreb bo v četrtek, 31. oktobra, ob 14.ih, na pokopališču v Libeličah. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba od 9. ure dalje.

 

Umrl je JANEZ PREDNIK , iz Podgorja 9.Pogreb bo v torek, 29. oktobra, ob 15.ih, na pokopališču v Podgorju. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.


 

Umrl je FRANC GROBELNIK, z Gmajne 43 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v torek, 29. oktobra, ob 14.ih, na pokopališču v Starem trgu. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.


 

Umrl je PAVEL KAC, iz Dravograda, Podklanc 2. Pogreb bo v soboto, 26. oktobra, ob 15.ih, na pokopališču v Šentjanžu. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 10. ure dalje. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je PEPCA LEGNAR, iz Šentlenarta 34 v Mislinji. Pogreb s sveto mašo bo v nedeljo, 20. oktobra, ob 16.30 na pokopališču Šentilj pod Turjakom. Do pogreba bo ležala v tamkajšnji poslovilni vežici, v soboto od 11. ure dalje. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Vaše darove lahko namenite za svete maše, župnijsko cerkev ali darujete svojcem za pogrebne stroške.

Umrla je JOLANKA FLOGIE, iz Šmartna pri Slovenj Gradcu, nazadnje stanujoča v Domu starostnikov v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v sredo, 23. oktobra, ob 16.ih, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

 

Umrl je STANISLAV MAJERIČ, iz Spodjega kraja na Prevaljah. Pogreb bo v ponedeljek, 21. oktobra, ob 16.ih, na pokopališču Barbara. V tamkajšnji poslovilni vežici bo ležal v nedeljo, od 12. ure dalje.

 

Umrla je ANICA NABERNIK, iz Slovenj Gradca, Podgorska cesta 80. Pogreb bo v soboto, 19. oktobra ob 14.ih na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

 

Umrl je FRANC GNAMUŠ, iz Slovenj Gradca, Tomšičeva ulica 43. Pogreb bo v petek, ob 16.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

Umrla je ANA SINRAJH, iz Mislinje. Pogreb bo v petek, 18. oktobra, ob 16.ih, na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici.