09.10.2019
Vpis abonmajev na Ravnah za sezono 2019-20

Po uspešni sezoni v letu 2018/19 na Ravnah ponovno razpisujejo abonmaje za novo sezono. Kulturni center Ravne je pripravil gledališki, glasbeni, otroški in jazz abonma, k temu so v prihajajoči sezoni dodali še sodobni oziroma svobodni abonma. Predstave in prireditve pa bodo zagotavljali še kino Ravne, Gledališče dela in Galerija Ravne.

Poleg posameznih abonmajev ponujajo tudi možnost kombinacije abonmajev, oziroma rezervacijo posameznih predstav iz različnih abonmajev.

Vpis starih abonentov bo potekal od ponedeljka 21. do petka 25.oktobra vsak dan od 9. do 12. in v ponedeljek ,sredo in četrtek še od 16. do 18. ure. Stari abonenti lahko sedeže potrdijo tudi preko e- maila ali telefonsko. Vpis novih abonentov pa bo potekal vsak dan od 28. oktobra dalje.

Programska knjižica, ki so jo ob tem izdali, je dolga 76 strani, zato posameznih dogodkov ne bomo naštevali. Ogledate si jo lahko na spletni strani Kulturnega centra Ravne.

Da bi obiskovalci še bolj uživali v predstavah in koncertih so letos osvežili veliko dvorano kulturnega centra, izboljšali luči in še več drugih malenkosti.