18.08.2021
Vodni park Radlje 100% zaseden


Atraktivni biološki naravni bazen Vodni park Radlje je letošnje vroče poletje privabljal najrazličnejše obiskovalce, ki so uživali v zeleni naravi in se predajali sončnim žarkom zelene plaže.

"Prav nič ne zgrešimo, če se pohvalimo, da imamo najlepšo zeleno plažo ob naravnem plavalnem jezeru, kjer za čistočo skrbijo naravno organizmi#, se pohvalijo v Radljah ob Dravi, kjer srečujemo najrazličnejše obiskovalce, domačine, dnevne kopalce ali goste, ki se namestijo v avtodomih in uživajo sredi zelene plaže in se imajo preprosto lepo.

Vodni park Radlje je 100% zaseden, nam povedo, goste pa v 95 odstotkih koristijo turistične bone in v povprečju v glamping hišicah ostajajo po dva ali več dni. Hišice so zasedene do konca avgusta in že delno septembra. Avtodomarji ostajajo dlje, minuli vikend so bile vse kapacitete zasedene . 97% gostov je Slovencev, preostanek so Angleži in Nizozemci.

V vodnem parku je prav epidemija zavrla uresničitev delovanja campa na travniku, ki je registriran in ima dovoljenje, a žal za izgradnjo sanitarij in kuhinjskega dela z umivalnicami, je zmanjakalo časa. Kot so nam zagotovili, bo kamp na travniku zaživel prihodnjo sezono. In kaj lahko počnejo obiskovalci Vodnega parka?

Na prvem mestu je osvežitev v jezeru, kjer lahko plavate med lokvanji, skačete s pomola, otroci uživajo na toboganu. Zabave za ves dan ne zmanjka, vodni prk pa je primeren tudi za počitek na zeleni plaži. Sončna terasa nudi pester izbor hrane in pijač, otroci uživajo na igralih, ob večerih pa lahko opazujete sončni zahod in pokramljate s prijatelji.

Za Vodni park ni omejitev, tudi kolesarji se utavljajo na terasi, se osvežijo ali popijejo le kavico za lepši dan. Kopališče bodo zaprli konec avgusta, gostje pa bodo namestitve v hišicah in prostor lahko koristili še do konca septembra.

 

IF