Osmrtnice
 

 


osmrtnice


Umrla je MARTA BUHVALD, s Prevalj, Spodnji kraj 4 B. Pogreb bo v torek, 20. novembra, ob 14. uri, na pokopališču Barbara. Na njeno željo bo pogreb v ožjem družinskem krogu. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 10. do 13.30. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je JOŽICA BRITOVŠEK, iz Šentilja pri Mislinji. Pogreb bo v torek, 20. novembra, ob 15.ih na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je ZOFIJA GROS, iz Slovenj Gradca. Pogreb bo v družinskem krogu, v torek, 20. novembra, ob 13.-ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je JOŽEF ZORMAN, iz Slovenj Gradca, Celjska cesta 50. Pogreb bo v petek, 16. novembra, ob 13.ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je JANEZ GORIČAN VANČ, iz Pameč 139. Pogreb bo v četrtek, 15. novembra, ob 15.ih, na pokopališču v Pamečah. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je FRANJO PAVLOVIČ, Pod bregom 15 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v četrtek, 15. novembra, ob 15.ih, na pokopališču v Starem trgu. Do pogreba leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je ALEŠ KOTNIK, iz Mislinjske Dobrave 42, Šmartno. Pogreb bo v petek, 16. novembra, ob 15.ih, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Cvetje in sveče svojci hvaležno odklanjajo.

Umrl je ANTON HOVNIK, po domače Bobnarjev Toni, z Vrh 37 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v sredo, 14. novembra, ob 16.-ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 13. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je VLADIMIR BERLOŽNIK, iz Slovenj Gradca, Stari trg 121. Pogreb bo v sredo, 7. novembra, ob 16.-ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 13. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je DUŠAN ŽVIKART, iz Šentjanža pri Dravogradu 55. Pogreb bo v torek, 6. novembra, ob 15.-ih, na pokopališču v Šentjanžu. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je ANGELA POBERŽNIK, iz Dravograda, Robindvor 137. Pogreb bo v torek, 30. oktobra, ob 15.-ih, na pokopališču v Dravogradu. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je MIODRAG MILORADOVIČ MIČO, upokojenec Vegrada, iz Slovenj Gradca, Celjska cesta 40 A. Svoje telo je namenil v raziskovalne namene, zato pogreba ne bo. Ohranimo ga v spominu.

Umrl je VLADIMIR PEČÓVNIK, iz Spodnje Vižinge 33, Radlje ob Dravi. Pogreb bo v torek, 30. oktobra ob 15. uri, na pokopališču v Radljah. Sveta maša bo uro pred pogrebom. Žara bo na dan pogreba, od 12. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je AVGUŠTINA MATAVŽ, iz Slovenj Gradca, Šmarska cesta 26. Pogreb bo v soboto, 27. oktobra, ob 15.-ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je EMILIJANA KAKER, iz Črne na Koroškem, Koprivna 9. Pogreb bo v torek, 23. oktobra, ob 15. uri, na pokopališču v Koprivni. Žara bo na dan pogreba, od 11. do 14. ure, v poslovilni vežici v Črni.

Umrl je KRISTIJAN DVORNIK, iz Slovenj Gradca, Celjska cesta 11. Pogreb bo v sredo, 24. oktobra, ob 16.-ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 14. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je DRAGOTIN CIGROVSKI, iz Dravograda, Mariborska cesta 76. Pogreb bo v torek, 23. oktobra, ob 15.-ih, na pokopališču v Dravogradu. Žara bo na dan pogreba, od 13. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje hvaležno odklanjajo.

Umrla je IVANA SMONKAR, po domače Spodnje Ločnikova, iz Dovž. Pogreb bo v nedeljo, 21. oktobra, ob 14.30 na pokopališču v Šentilju. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je ANTON VAUKAN, z Legna 70 v Šmartnem. Pogreb bo v četrtek, 18. oktobra, ob 15.-ih, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo v sredo, od 15. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.