Osmrtnice
 

 


osmrtnice


Umrla je MARIJA MORI, po domače Gólarjeva mama, s Kozjega vrha 4 nad Dravogradom. Pogreb bo v sredo, 30. maja, ob 11. uri, na pokopališču Ojstrica. Žara bo jutri, v torek, od 9. ure dalje v poslovilni vežici v Dravogradu. Odhod na pokopališče Ojstrica bo pol ure pred pogrebom, ob 10.30. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v namen obnove oltarja v cerkvi na Ojstrici.

Umrl je FRANC ROŽEJ starejši, iz Kotelj, nazadnje stanujoč v Domu starejših na Fari na Prevaljah. Pogreb bo v torek, 29. maja, ob 15.ih na pokopališču v Kotljah. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 13. ure dalje.

Umrla je TEREZIJA KRAJNC, iz Črne, Spodnje Javorje 22. Pogreb bo v torek, 29. maja, ob 16.30 na pokopališču v Črni. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, na dan pogreba, od 11. ure dalje. Sveta maša bo pol ure pred pogrebom.

Umrl je ANTON KNEZ starejši, iz Gortine 150.Pogreb bo v ponedeljek, 28. maja, ob 16. uri, na pokopališču Muta – Vuzenica. Sveta maša bo uro pred pogrebom. Pokojni bo ležal v tamkajšnji poslovilni vežici, v nedeljo, od 11. ure dalje.

Umrla je REGINA PAČNIK, s Selovca 81, Šentjanž pri Dravogradu, nazadnje stanujoča v Domu starostnikov v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v petek, 25. maja, ob 16.ih na pokopališču v Šentilju pri Mislinji. Žara bo na dan pogreba, od 13. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je MILENA GREGORŠANEC, iz Pameč 55.

Pogreb bo jutri, v torek, ob 15.-ih, na pokopališču v Pamečah. Žara bo na dan pogreba, od 13. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je DANICA KROFL, s Partizanske poti 15 v Slovenj Gradcu. Pogreb bo v soboto, 12. maja, ob 14.-ih, na pokopališču v Starem trgu. Žara bo na dan pogreba, od 11. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrla je KAROLINA LAMPRET, iz Šmartna 94. Pogreb bo v petek, 11. maja, ob 16.-ih, na pokopališču v Šmartnem. Žara bo na dan pogreba, od 13. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Umrl je ALOJZ KRIVOGRAD, z Raven na Koroškem, Čečovje 15. Pogreb bo jutri v četrtek, 10. maja, ob 15.30, na pokopališču Barbara. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici jutri, na dan pogreba, od 11. ure dalje. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Umrla je ANGELA KOVAČ, po domače LAHOVNIKOVA ANGELA, iz Podgorja, Graška gora 20, zadnja leta stanujoča v Domu starejših v Slovenj Gradcu. Pogreb bo jutri v četrtek, 10. maja, ob 15.ih, na pokopališču v Završah. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici, jutri na dan pogreba, od 10. ure dalje.