14.01.2020
Koroška kot turistična destinacija se predstavlja na sejmu v Stuttgartu


Koroški ponudniki turističnih storitev se v tem tednu, od 11. do 19. januarja, predstavljajo na enem največjih sejmov na svetu za turizem in prosti čas, CMT STUTTGART 2020.

V šestih velikih dvoranah obiskovalci lahko najdejo vse informacije za kakovostno načrtovanje brezskrbnih počitnic, prav tako se predstavljajo vse pomembnejše turistične destinacije v posameznih državah, regijah in mestih, prav tako je tam možno videti najaktualnejšo ponudbo bivanja, tudi počitniške prikolice, avtodome ter dodatno opremo.

Del tega odmevnega sejma v Stuttgartu je tokrat tudi destinacija Koroška, Prav na pobudo podjetja Vabo d.o.o., ki na omenjenem sejmu vseskozi sodeluje in se predstavlja, je Regionalna razvojna agencija Koroška pozvala še druge ponudnike turističnih storitev koroške regije k sodelovanju.

Z roko v roki se tako pod blagovno znamko Koroška v Stuttgartu predstavljajo glavni pobudnik in organizator v sodelovanju z RRA Koroška - Vabo d.o.o. Slovenj Gradec, ZKSTM Ravne na Koroškem, SPOTUR Slovenj Gradec, Podzemlje Pece, Perger 1757, Black Peak E - bike Ribnica na Pohorju, RBS Turizem, Vodni park Radlje ob Dravi, Partner d.o.o…

Na RRA Koroška se zavedajo, kako pomembno je za odmevno predstavitev Koroške sodelovanje turističnih ponudnikov in le na takšen način lahko v turizmu dosežemo odmevne korak naprej. Koroška tako enotno in uspešno zastopa regijsko turistično ponudbo v Stuttgartu, kjer se predstavlja 2100 razstavljalcev iz 100 držav in 360 regij, prav vsi pa se veselijo novih obiskovalcev Koroške kot lepe zelene destinacije, ki postaja vedno bolj zanimiva tudi za obisk tujih turistov. Ekipa iz Stuttgarta sporoča o dobrih obetih, saj je dogajanje precej pestro, zanimanje za počitnice v Sloveniji pa veliko. Zagotovo bo tudi Koroška opažena.

IF